Open sessie Insights Discovery®

ACT Partners organiseert binnenkort een open sessie Insights Discovery®
Een sessie waarin we je nodigen je uit om opnieuw naar jezelf te kijken. Te ontdekken waar jouw kracht ligt en hoe je deze het beste kunt inzetten.  Want daar begint het: ken jezelf, herken de ander en vindt de beste basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren.

 

Insights Discovery®

Insights Discovery® brengt op een snelle, betrouwbare en toegankelijke wijze gedragsvoorkeuren in kaart. Het systeem, dat is gebaseerd op het baanbrekende werk van Carl Jung, gebruikt een unieke kleurentaal om zelfinzicht en effectieve communicatie en organisatieontwikkeling te bevorderen.

In zijn eenvoud kent het model vier aspecten van de persoonlijkheid, uitgedrukt in kleurenkwadranten dat jou, in combinatie met een persoonlijk profiel meer inzicht geeft in jezelf en anderen.
Insights Discovery® maakt gebruik van 4 kleuren. Iedereen heeft alle vier de kleuren in zich. De combinatie van kleuren geeft inzicht in jouw gedragsvoorkeuren die bepalen hoe jij reageert, denkt en handelt.

Voorafgaand aan de sessie vul je een online vragenlijst in. Op basis hiervan ontstaat een uniek persoonlijk profiel dat helder inzicht geeft in jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten.

 

Tijdsinvestering

De gezamenlijke sessie is van 10 tot 14 uur en een persoonlijke sessie op een later moment. Tijdens deze persoonlijke sessie wordt jouw profiel met jou doorgenomen en kan gezamenlijk een ontwikkeltraject worden opgesteld.

 

Waar en wanneer

Wij organiseren de sessies rondom Utrecht en Antwerpen. De datum bepalen we, met name in het licht van de flexibiliteit, gezamenlijk. Heb je interesse mail ons op info@actpartners.com en wij nemen contact met je op. Wanneer er minimaal 5 deelnemers zijn vanuit 1 organisatie dan geven we de training op locatie.

 

Kosten

De kosten van de sessie inclusief lunch, de persoonlijke sessie en het Insights Discovery® profiel bedragen € 650. Wanneer er minimaal 5 deelnemers zijn vanuit 1 organisatie dan maken we een aangepaste prijs.

 

Meer weten

Meer weten over Insights Discovery®? Klik dan hier.

Meer weten over de sessie neem dan contact op met John van Hal via:

  • Nederland: 06 – 53403140
  • België: 0488 – 932460
  • Email: john.vanhal@actpartners.com

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *